söndag 24 februari 2008

Karma: Stjärnan

Du släpper rädslor och begränsningar, de ersätts med tro och hopp inför vad framtiden har att erbjuda. Man lyckas med det man vill åstadkomma, har framgång och lyckosamma projekt. Kanske rent ut av får oväntat stöd och vågar öppna sitt hjärta och känslor, tankar och idéer kan strömma fritt. God kontakt med sitt högre jag och guider, finner svaren man har sökt inom sig själv och frid i sinnet infinner sig. Här är en ny början på rätt väg men det finns fortfarande arbete som behövs göras.


Framtid: Åtta Svärd

Du sitter fast i en situation som du inte trivs med, dina tankemönster hindrar dig på vägen och gör dig blind för verkligheten. Restriktioner, blockeringar och hinder på vägen som ofta är skapade av det egna jaget genom negativt tänkande genom att släppa detta kan du frigöra dig själv och ta tillbaka kontrollen. Du är fri att gå och göra precis som du vill bara du inser det.



Dåtid: Drottning i Stavar

Här har vi en karismatisk, självständig och bestämd kvinna som vet vad hon vill. En kvinna i karriären som är framgångsrik både på arbetsplatsen som i hemmet. Hon är dominant, varm och generös, en stark personlighet. Kärleksmässigt visar detta på en passionerad kvinna som inte ger vika i första taget. Hon är stolt och stark, inte beroende av någon annan.


Din partners känslor : Djävulen

Djävulen är egot i oss, materialisten som vill ha mer hela tiden. Man tänker på sig själv och sina behov i första hand, man känner sig frestad av mer och vill ha allt. Besatthet, man får för sig att man vill ha något eller någon och kan inte släppa taget, det blir som ett beroende. Detta kort står också för beroenden och dåliga vanor som vi har som tex; rökning, snus, överätning, sexberoende, sockerberoende, narkotika osv. Det man behöver fundera över i detta kort är vad som är grunden till att man känner detta beroende, vad är det man egentligen behöver?


Dina känslor :Äss i Stavar

Initiativ som får igång händelser med kraft och motivation. Kortet visar på att något nytt startas upp med mycket energi och kreativitet, det kan handla om att ta chansen till ett nytt arbete, projekt, relation, hobby, barn osv. Nu ligger du inte på sofflocket längre utan ser till att det blir lite action i ditt liv. Nya erfarenheter och ny frisk energi är på väg in i ditt liv. När det kommer till kärleksrelationer visar detta kort på en hastig förälskelse med mycket passion och heta känslor.

Inga kommentarer: