måndag 17 december 2007

interaktiva truckern!


från och med nu ska ni få höra om de underbara äventyren med truckertova!

efter en seg söndag, men en härlig natts sömn var det dags för truckertova att ge sig ut i vida världen igen med sin stora lastbil. morgonen började bra med en stöld/present från farbror grå i skene, en massagekudde i julklapp, för ryggen, som sitter bak på truckertova! nice tänkte hon och åkte vidare. i norge blev hon överraskad med tårta, en jultårta i mashipan. -mumsfillibajs! sa truckertova och åt en bit. det gjorde hennes medhjälpare och sidekick hunden kryptokid också. sen bar det av neråt igen, där tog tova en fin bild för att ni lättare ska kunna visuallisera den underbart spännande resan via e6:an genom halva sverige!

6 kommentarer:

Anonym sa...

mumsfillibajs?










UUUUUUUuuuuuuuuurk.


Det är bara du som gillar brunt på det sättet så du gör nog bäst i att hålla det för dig själv och kanske berätta för din sidekick Koprokid

sarathyra sa...

det låter uuuuuunderbart honung!

Anonym sa...

Ja, jippii!!!! Jag undrade när du skulle ta med dig din nya vän - laptopen ut på vägarna!!! Perfekt ju! Just de ja, skulle ju ringa dig... För adresserna... Puss.

sarathyra sa...

jodu honungskaka, nu har tant Zaz vart ute å surfat på nätet igen å hittat en sida som ja tror skulle passa na. massa Quizez! tjoho!

http://quizme.se/

puss

Den Runda Mystiska Tjejen sa...

tänk vilken fantastisk grej det där med mobilt bredband är ändå. vart är tekniken på väg? man undrar ju vad som kommer näst. ojojoj!

Anonym sa...

mobilt hårband??!!! fan va skönt, att slippa slarva bort dem... höhö... öhh...?!